Tania is gepassioneerd bezig met gastvrijheid.  Sinds 1993 in een groot hotel met restaurant en feestzaal.  In 2004 vervoegde ze de ouders in restaurant De Roos aan De Kaai te Nieuwpoort.  Samen met de pensionering van de ouders koos Tania voor een kleine B&B.  Dit verhaal startte in 2008.  De gastvrouw koos bewust voor een kleinschalige zaak.  Tijd voor en contact met de gast staat centraal.  Op de beneden verdieping kan je in de namiddag van lekker roomijs, vers gebakken pannenkoeken en wafels genieten.

het team
 

Tania staat er vaak 'in front' alleen voor.  Achter de schermen wordt ze ondersteund door haar 4 mannen ; zijnde Olivier, Maxime, Thibault & Mathieu.

Olivier is haar man, fulltime technisch adviseur in de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde.  Tijdens de weekends en vakanties is Olivier de rechterhand.

Maxime is de oudste van de 3 zonen.  Na zijn studie Global Business Management en een stage in Mumba, studeert hij momenteel Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de UA. Maxime zijn bijdrage aan het succes van de B&B is een dagelijkse Skype-babbel met de mama.

Thibault is de middelste van de 3 en studeerde af als  architect in Antwerpen. Tijdens vakanties versterkt hij af en toe het team, meestal neemt Thibault de bereiding van roomijs en gebak voor zijn rekening.

Mathieu is de jongste van de 3 maar niet meer de kleinste.  Hij wil podiumtechnieker worden en volgt momenteel een opleiding in Oostende.  Mathieu werkt vaak mee aan de technische verbouwingen in de B&B.

© 2020 Gastenverblijf De Arend  |  +32 473 808 967  | info@gastenverblijfdearend.be  | Marktstraat 28 - 8620 Nieuwpoort