© 2019 Gastenverblijfdearend  |  +32 473 808 967  |  Marktstraat 28 - 8620 Nieuwpoort

Tania is gepassioneerd bezig met gastvrijheid.  Sinds 1993 in een groot hotel met restaurant en feestzaal.  In 2004 vervoegde ze de ouders in restaurant De Roos aan De Kaai te Nieuwpoort.  Samen met de pensionering van de ouders koos Tania voor een kleine B&B.  Dit verhaal startte in 2008.  De gastvrouw koos bewust voor een kleinschalige zaak.  Tijd voor en contact met de gast staat centraal. 

het team
 

Tania staat er vaak 'in front' alleen voor.  Achter de schermen wordt ze ondersteund door haar 4 mannen ; zijnde Olivier, Maxime, Thibault & Mathieu.

Olivier is haar man, fulltime technisch adviseur in de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde.  Tijdens de weekends en vakanties is Olivier de rechterhand.

Maxime is de oudste van de 3 zonen.  Hij studeert Global Business Management en loop momenteel stage in Mumbai.  Maxime zijn bijdrage aan het succes van de B&B is een dagelijkse Skype-babbel met de mama.

Thibault is de middelste van de 3 en studeert Architectuur in Antwerpen.  Tijdens vakanties versterkt hij het team, meestal neemt Thibault de bereiding van roomijs en gebak voor zijn rekening.

Mathieu is de jongste van de 3 maar niet meer de kleinste.  Hij wil podiumtechnieker worden en volgt momenteel een elektriciteitsopleiding.  Mathieu werkt vaak mee aan de technische veranderingen in de B&B.