top of page

Veilig op vakantie (CoRONAPROOF)

WELKOM  + CHECK-IN

We spreken een duidelijk tijdstip af wanneer u kunt inchecken.  De verwelkoming is steeds persoonlijk  met de in achthouding van de nodige, veilige afstand.

In de gemeenschappelijke ruimten zijn diverse mogelijkheden om de handen te wassen en tevens te desinfecteren. 

Papieren servetten en tissues zijn tevens aanwezig.

Alle ruimtes worden dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd.

UW VERBLIJF

Onze B&B is zeer ruim.  Naast het salon is er ook nog een ruime stadstuin en een zeer grootte ontbijtruimte.  We garanderen voldoende plaats om de goede praktijken van social distancing te kunnen garanderen.

De meeste kamers beschikken over een afzonderlijk salon.  Het ontbijt kan, zonder meerprijs, op de kamer geserveerd worden.

HET ONTBIJT

We nemen tijdelijk afscheid van ons ontbijtbuffet en hebben een nieuwe formule uitgewerkt.  U kan uw keuze maken uit een ontbijtkaart.  Verse croissants, boterkoeken, pistolets, enz.  Sinaasappelsap wordt à la minute geperst en er is een keuze van eitjes.  Koffie, thee, warme chocolademelk, confituren, corn flakes en nog veel meer worden met de glimlach aan tafel bediend. 

Bij mooi weer worden de ontbijten in de tuin geserveerd. 

ONDERHOUD VAN DE KAMERS

Voor het onderhoud van de kamers werken we met de schoonmaakchecklist.

Deze lijst is opgesteld door specialisten en is voor ons de leidraad om uw kamer 'clean' aan te bieden.

DINEREN in Nieuwpoort

​​

Nieuwpoort is een culinaire spot in de Westhoek. Aangezien het vaak zeer druk is in de verschillende restaurants raden wij u aan om op voorhand uw tafel te reserveren. Wij kunnen u volgende restaurants aanbevelen

bottom of page