Veilig op vakantie (CoRONAPROOF)

WELKOM  + CHECK-IN

We spreken een duidelijk tijdstip af wanneer u kunt inchecken.  De verwelkoming is steeds persoonlijk  met de in achthouding van de nodige, veilige afstand.

In de gemeenschappelijke ruimten zijn diverse mogelijkheden om de handen te wassen en tevens te desinfecteren. 

Papieren servetten en tissues zijn tevens aanwezig.

Alle ruimtes worden dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd.

UW VERBLIJF

Onze B&B is zeer ruim.  Naast het salon is er ook nog een ruime stadstuin en een zeer grootte ontbijtruimte.  We garanderen voldoende plaats om de goede praktijken van social distancing te kunnen garanderen.

De meeste kamers beschikken over een afzonderlijk salon.  Het ontbijt kan, zonder meerprijs, op de kamer geserveerd worden.

HET ONTBIJT

Onze vaste gasten zijn vol lof over het uitgebreid ontbijtbuffet.  In de ontbijtruimte is er voldoende plaats om alle gasten in een veilige omgeving te bedienen.  Ontbijten kan in het salon, in de tea-room, in de middelste zaal of in de tuin.

Wenst u van het ontbijtbuffet te genieten op uw kamer?  We serveren een ontbijt naar wenst op uw kamer.  Zelfs een vers gebakken eitje behoort tot de mogelijkheden.

ONDERHOUD VAN DE KAMERS

Voor het onderhoud van de kamers werken we met de schoonmaakchecklist van Airbnb.

Deze lijst is opgesteld door specialisten en is voor ons de leidraad om uw kamer 'clean' aan te bieden.

DINEREN in onze B&B

Indien u dit wenst  kan u à la carte een diner samenstellen bij Restaurant De Wasserette.

Wij zorgen dat u deze gastronomische ervaring  op uw kamer of in onze tuin kan genieten.  U maakt uw keuze, het team van restaurant De Wasserette bereidt uw diner en wij zorgen voor een vlekkeloze service.

SERVICE

Tijdens deze moeilijke periode willen wij alles in het werk stellen om uw vakantie optimaal te laten verlopen.  Extra service zoals huurfietsen worden door ons geregeld.  Laat ons gerust weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

© 2020 Gastenverblijf De Arend  |  +32 473 808 967  | info@gastenverblijfdearend.be  | Marktstraat 28 - 8620 Nieuwpoort